top klanten

SUCCESVERHALEN

Tommy de smet

LEEFTIJD: 36 JAAR
DOEL: AFvallen/droogtrainen
STARTGEWICHT: 87,0KG
EINDGEWICHT: 82,4 KG

Droogtrainen leek mij wel wat! Echter was het er nooit daadwerkelijk van gekomen. Met een gericht plan is mij dat nu gelukt en wat ben ik blij met het resultaat!  

Rick lEIJTEN

LEEFTIJD: 20 JAAR
DOEL: AFVALLEN/DROOGTRAINEN
STARTGEWICHT: 84,2 KG
EINDGEWICHT: 76,8 KG

Na jarenlange ervaring in het aankomen van gewicht en spiermassa was Rick toe aan zijn eerste keer droogtrainen. Kijken welk gespierde lichaam er onder die vetmassa ligt begraven! 

Simon c.

LEEFTIJD: 24 JAAR
DOEL: AFvallen/droogtrainen
STARTGEWICHT: 80,2KG
EINDGEWICHT: 75,4 KG

Ik wilde binnen 5 weken een zo goed mogelijke shape behalen. Aan de hand van het combinatiepakket van Lifttwins is dit me gelukt. Ik ben er heel blij mee en kan met een heerlijk gevoel op vakantie! 

Randall Bacilio

LEEFTIJD: 24 JAAR
DOEL: AANKOMEN/SPIEROPBOUW
STARTGEWICHT: 74,4KG
EINDGEWICHT: 78,1 KG

Ik trainde veel, maar kwam niet aan.. Ik wist niet goed hoeveel en wat ik moest eten en mijn trainingen zagen er al voor lange tijd eentonig en saai uit. Ik had behoefte om het serieus aan te pakken. Geen tijd meer verliezen zonder aan te komen in spiermassa!

Randy King

LEEFTIJD: 23 JAAR
DOEL: AFVALLEN/DROOGTRAINEN
STARTGEWICHT: 84,4 KG
EINDGEWICHT: 78,2 KG

Ik daag mezelf graag uit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben altijd druk en wil niet stilstaan. Ook op fysiek gebied wilde ik dus graag een progressie sprong maken! Met behulp van het voedings- en trainingsschema wilde ik droog worden! 

Maik gauwe

LEEFTIJD: 22 JAAR
DOEL: AFVALLEN/DROOGTRAINEN
STARTGEWICHT: 105,2 KG
EINDGEWICHT: 82,5 KG

Ik was simpelweg te zwaar. Het sloop er langzaam in en ik wilde een comeback maken. Door het voedingsschema had ik een gericht plan. Een omslag in mijn leven met enorm veel positieve impact!

Klaar voor jouw transformatie?