LIFTTWINS

DE GEZICHTEN ACHTER LIFTTWINS

Stef KnIBBELER

LEEFTIJD: 24 JAAR
GYM ERVARING: 6 JAAR
STARTGEWICHT 2017: 62 KG
HUIDIG GEWICHT 2023: 85 KG

Vanuit mijn jarenlange kennis en ervaring in gymmen, voeding en een gebalanceerde leefstijl, wil ik deze passie graag doorgeven. Ik wordt enthousiast om deze kennis, ervaring en passie met anderen te delen. Controle over je lichaam, een juist voedingspatroon en toewerken naar je fysieke doelen, is de basis voor een gelukkig leven. Die basis gun ik iedereen!  

"LEVEN VOOR SPORTEN & SPORTEN OM TE LEVEN"

De huidige leefstijl die ik door de jaren heen heb ontwikkelt, maakt me gelukkig. Als ik deze leefstijl in 1 woord zou moeten omschrijven is dit: “BALANS“. Ik heb een manier gevonden om maximaal te gaan in de gym en toe te werken naar mijn fysieke doelen, terwijl ik daarnaast keihard kan genieten van deze resultaten. 90% procent goed, 10% procent slecht. Keihard investeren in alle zweeturen in de gym, eten bijhouden en prioriteiten stellen wanneer dat nodig is, zodat ik vervolgens maximaal kan genieten van al dit harde werk op feestjes, uitjes of festivals. Geloof mij; er is geen beter gevoel dan dat!

Jens Knibbeler

LEEFTIJD: 24 JAAR
GYM ERVARING: 6 JAAR
STARTGEWICHT 2017: 62 KG
HUIDIG GEWICHT 2023: 86 KG

Ik heb altijd al een verlangen gehad om het maximale uit mezelf te halen. Ik merkte dat ik dit verlangen nergens echt kon vervullen en ik had het gevoel dat er meer in mij zat. Toen ontdekte ik fitness. Ik wist vanaf moment 1 dat dit het was voor mij. Het magische gevoel dat ik ervaarde toen ik mijn eerste resultaat begon te zien was niet te overtreffen. Ik wilde meer! Het enige probleem was dat ik nog een groot gebrek aan kennis had omtrent voeding en training om het resultaat te boeken, wat ik voor ogen had. 

Ik heb door de jaren heen ontdekt wat de beste manier is om dit resultaat te behalen. Hoe ben ik daar achter gekomen? Ik volg de dingen die werken! Door kennis te vergaren van mensen die het resultaat al hebben behaald, dat jij voor ogen hebt, ben je verzekerd van succes. Ik hoefde het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het enige wat ik moest doen was doen wat zij deden. 

Gaandeweg leerde ik mijn lichaam steeds beter kennen en leerde ik vooral wat wel- en niet werkt. Mijn doel is nu om de ervaring en kennis die ik afgelopen jaren heb opgebouwd te delen met anderen die in dezelfde positie staan als ik 6 jaar geleden. Ik heb zelf ondervonden hoe waardevol dit is! 

"VElen zien alleen het resultaat, Wij focussen op het geheel"

Wij hebben laten zien dat onze schema’s werken. Je hoeft deze alleen maar te volgen om het resultaat te behalen wat je voor ogen hebt. Het enige wat jij nodig hebt is de wil om aan jezelf te werken

Toch hebben velen een gebrek aan de wil om dit te behalen en gaan opzoek naar shortcuts.. Er zijn geen shortcuts! Het zou overigens ook niet hetzelfde zijn als deze er wel waren. 

Het gaat namelijk niet alleen om het fysieke resultaat wat je bereikt, maar vooral om de trots en respect voor jezelf en de ontwikkeling van een ijzersterke mindset. Jij weet hoeveel werk jij erin hebt gestopt. Jij weet dat je jezelf iedere keer weer tot het uiterste hebt gepusht, zelfs wanneer het even tegenzat. Jij weet wat voor discipline er nodig is om tot dit resultaat te komen. 

Velen zien alleen het resultaat, Wij focussen op het geheel: Training, Voeding & Mindset!

Klaar om jouw fysieke doelen te bereiken?