Jouw tijd om juist te eten!

👊 1. JOUW GEGEVENS

Jij vult de benodigde informatie in en verzend deze onder aan deze pagina! Vervolgens kom je op de betaalpagina waar je de betaling afrond.

⚡ 2. WIJ GAAN AAN DE SLAG!

Aan de hand van de gegevens die jij opgegeven hebt, berekenen we jouw caloriebehoefte met de daarbijbehorende macro-verhouding. Dit is de hoeveelheid energie die jij per dag nodig hebt onderverdeeld in de juiste verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten. Aan de hand van jouw caloriebehoefte stellen we een voedingsschema op die past bij jouw opgegeven doel. We richten het schema in met o.a. de voorkeurs etenswaren, die jij hebt opgegeven. Deze etenswaren zullen afgestemd zijn op het aantal calorieën dat voor jouw schema is berekend. Als laatste voegen we extra waardevolle informatie toe, zodat je naast het volgen van het schema meer kennis krijgt over hoe het werkt.

📨 3. ontvang

Binnen 7 dagen na het verzenden en afronden van je bestelling, ontvang je jouw schema in de mailbox van jouw opgegeven e-mailadres. Het schema is in de vorm van een pdf met alle informatie die jij nodig hebt om te knallen!

💥 4. Let's go

Nu is het tijd om te knallen! Neem het schema goed door en lees je in over alle extra informatie en tips die er in staan. Houd je aan het schema en open jouw persoonlijke boek richting je fysieke doel! 

Jouw persoonlijke gegevens

Vul alles naar waarheid in! 😉
Alleen zo kunnen we gericht een goed persoonlijk voedingsschema maken!