Jouw tijd om juist te trainen!

👊 1. JOUW GEGEVENS

Jij vult de benodigde informatie in en verzend deze onder aan deze pagina! Vervolgens kom je op de betaalpagina waar je de betaling afrond.

⚡ 2. WIJ GAAN AAN DE SLAG!

Nadat we jouw benodigde persoonlijke informatie hebben ontvangen gaan we voor jou aan de slag! Aan de hand van de gegevens die jij opgegeven hebt, stellen we jouw trainingsschema op, die past bij het toewerken naar jouw fysieke doel! We richten het schema in met o.a. de voorkeurs spiergroepen die jij hebt toegevoegd, daarbij voegen we toe hoe wij het doen. Als laatste voegen we extra waardevolle informatie toe, zodat je naast het volgen van het schema meer kennis krijgt hoe spiergroei werkt!

📨 3. ontvang

Binnen 7 dagen na het verzenden en afronden van je bestelling, ontvang je jouw schema in de mailbox van jouw opgegeven e-mailadres. Het schema is in de vorm van een pdf met alle informatie die jij nodig hebt om te knallen!

💥 4. Let's go

Nu is het tijd om te knallen! Neem het schema goed door en lees je in over alle extra informatie, uitvoeringsvideo’s en tips die er in staan. Pas het schema toe in de gym en open jouw persoonlijke boek richting je fysieke doel! 

Jouw persoonlijke gegevens