🏆Jouw fysieke trofee!

Stef Knibbeler

Droogtrainen: een mentaal- en fysiek spelletje. Het is zo simpel op papier, maar voor velen toch lastig in praktijk te brengen! Dit komt vaak omdat je niet streng genoeg voor jezelf bent. Het is eigenlijk heel simpel. Houd je aan een voedings- en trainingsplan en verder is het slechts een kwestie van tijd.

Waarom lukt het de een dan om echt “droogdroog” te worden en de ander komt nooit op dit level? Het draait allemaal om het stukje geloven in jezelf; Geloof je dat jij in staat bent, dit te bereiken?

Een fysieke troffee voor al je harde werk, consistentie en doorzettingsvermogen. De allermooiste troffee die je kan behalen, als je het mij vraagt! Met trots aan iedereen je resultaat laten zien. En dat is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. Uiteraard is dit niet hetgeen waar het écht om draait. Het werkelijke doel is het aan jezelf laten zien, dat jij tot zoiets in staat bent! Trouw zijn aan jezelf: van tevoren een afspraak maken met jezelf en deze dubbel en dwars nakomen! Jezelf tot het uiterste drijven om er daarna van te mogen genieten. Wat een heerlijk gevoel geeft dat, en precies dat gevoel, dat is waar ik het voor doe!

Wij gunnen iedereen dit gevoel. We delen graag onze kennis met jou, maar het échte zware werk zul je zelf moeten doen!

De momenten waar het echt op aankomt zijn de momenten wanneer niemand kijkt. Nouja er kijkt wel altijd 1 iemand mee. De allerbelangrijkste persoon in het proces; dat ben jij zelf! Blijf je op deze momenten trouw aan jezelf of ga je toch stiekem cheaten. Als dat tweede het geval is, stel dan de vraag: “Hoeveel waarde hecht ik aan mezelf?” Je houdt je wel aan je plan als anderen kijken, maar als het alleen op jezelf aankomt, maakt het inneens niet meer uit?

Vanaf April start ik weer een kleine cut! Het mooie is dat ik van tevoren alweer kan zeggen, dat ik dit fysiek hierboven (afgelopen Oktober) weer ga behalen en weer ietsje groter dan dat! Met precies dit vertrouwen moet je een droogtrainproces ingaan. Niet met de gedachte: “ik ga droog ‘proberen’ te worden” maar met de gedachte: “ik sta droog deze zomer, no matter what!”

🌩 Geloof en je zult het halen!

samen jouw fysieke trofee behalen?