online coaching

Wil je écht resultaat boeken, maar alles wat je tot nu toe hebt gedaan heeft niet geleid tot het resultaat wat je voor ogen had? Heb je geen idee waar je moet beginnen met training en voeding en heb je behoefte aan structuur en een gericht plan? Dan is online coaching ZEKER wat voor jou!

We gaan samen met jou toewerken naar jouw fysieke doelen. Aan de hand van een gericht persoonlijk voedings- en trainingsschema start jouw journey!

wACHT NIET LANGER, de zomer begint over..

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

(Klik & Schuif de middelste knop naar links of rechts)

Onze 12 weken transformatie!

Aan de hand van onze eigen persoonlijke trainings- en voedingsschema’s hebben we in 12 weken dit resultaat behaalt. 

Andere members gingen jou voor:

Rick lEIJTEN

LEEFTIJD: 20 JAAR
DOEL: AFVALLEN/DROOGTRAINEN
STARTGEWICHT: 84,2 KG
EINDGEWICHT: 76,8 KG

Ik ben al zo’n  3 jaar actief in de sportschool. Ik haal er veel voldoening uit en vind het heerlijk om progressie te ervaren. Droogtrainen was compleet nieuw voor mij en ik had geen idee hoe ik dit moest aanpakken! Gelukkig konden de mannen van Lifttwins mij hier perfect bij helpen. Deze investering in mezelf is goud waard!

Simon c.

LEEFTIJD: 24 JAAR
DOEL: AFvallen/droogtrainen
STARTGEWICHT: 80,2KG
EINDGEWICHT: 75,4 KG

Ik wilde binnen 5 weken een zo goed mogelijke shape behalen, voordat ik op vakantie naar Bali zou gaan. Met behulp van Lifttwins is mij dit gelukt. Ik ben erg blij met het resultaat en kan met een heerlijk gevoel op vakantie gaan! 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in, OF STUUR ONS EEN BERICHTJE! (GRATIS)

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om samen een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. We kijken uit naar onze kennismaking!

FAQ

Wil je écht resultaat boeken, maar alles wat je tot nu toe hebt gedaan heeft niet geleid tot het gewenste resultaat? Heb je geen idee waar je moet beginnen met training en voeding en heb je behoefte aan structuur en een gericht plan? Dan is online coaching ZEKER wat voor jou!

We gaan samen toewerken naar jouw fysieke doelen! Aan de hand van een gericht persoonlijk voedings- en trainingsschema start jouw journey. Daarnaast ontvang je een waardedocument met al onze kennis en ervaring m.b.t. voeding en training. Wekelijks geef jij jouw progressie-data (gewicht en andere meetwaarden van jouw lichaam) aan ons door. Ook zijn wij 24/7 voor jou beschikbaar voor al jouw mogelijke vragen m.b.t. training en voeding. Ten slotte hebben we een maandelijkse call waarin jij jouw progressie en valkuilen met ons deelt. Zo kunnen we hier vervolgens gericht op anticiperen!

In ons GRATIS adviesgesprek kunnen we kijken of online coaching wel echt iets voor je is. We kijken samen wat je wilt bereiken, hoe we dat samen kunnen bereiken en wat de vervolgacties hiervoor kunnen zijn! Aan de hand van ons gesprek bepaal jij of we samen aan de slag gaan! 

Het maakt niet uit welk niveau je bent. Jij ontvangt van ons de kennis en begeleiding, die nodig is om succesvol toe te werken naar jouw fysieke doelen.