tijd voor actie!

Stukje belgeidende tekst

Maik gauwe

LEEFTIJD: 22 JAAR
DOEL: AFVALLEN/DROOGTRAINEN
STARTGEWICHT: 105,2 KG
EINDGEWICHT: 82,5 KG

Ik was simpelweg te zwaar. Het sloop er langzaam in en ik wilde een comeback maken. Door het voedingsschema had ik een gericht plan. Een omslag in mijn leven met enorm veel positieve impact!

Randy King

LEEFTIJD: 23 JAAR
DOEL: AFVALLEN/DROOGTRAINEN
STARTGEWICHT: 84,4 KG
EINDGEWICHT: 78,2 KG

Ik daag mezelf graag uit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben altijd druk en wil niet stilstaan. Ook op fysiek gebied wilde ik dus graag een progressie sprong maken! Met behulp van het voedings- en trainingsschema wilde ik droog worden! 

(Klik & Schuif de middelste knop naar links of rechts)

Onze 12 weken transformatie!

Aan de hand van onze eigen persoonlijke trainings- en voedingsschema’s hebben we in 12 weken dit resultaat behaalt. 

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek met ons in, OF STUUR ONS EEN BERICHTJE! (GRATIS)

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om samen een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen! We kijken samen naar onze ontmoeting!

FAQ

veelgestelde vragen

Wil je écht resultaat boeken, maar alles wat je tot nu toe hebt gedaan heeft niet geleid tot het gewenste resultaat? Heb je geen idee waar je moet beginnen met training en voeding en heb je behoefte aan structuur en een gericht plan? Dan is online coaching ZEKER wat voor jou!

We gaan samen toewerken naar jouw fysieke doelen! Aan de hand van een gericht persoonlijk voedings- en trainingsschema start jouw journey. Wekelijks geef jij jouw progressie-data (gewicht en andere meetwaarden van jouw lichaam) aan ons door. Ook zijn wij 24/7 voor jou beschikbaar voor al jouw mogelijke vragen m.b.t. training en voeding. Ten slotte hebben we  een maandelijkse call waarin jij jouw progressie en valkuilen met ons deelt. Zo kunnen we hier vervolgens gericht op anticiperen!

In ons GRATIS adviesgesprek kunnen we kijken of online coaching wel echt iets voor je is. We kijken samen wat je wilt bereiken, hoe we dat samen kunnen bereiken en wat de vervolgacties hiervoor kunnen zijn! Aan de hand van ons gesprek bepaal jij of we samen aan de slag gaan! 

Het maakt niet uit welk niveau je bent, bij de keuze tussen online coaching of losse schema’s. Bij beide keuzes ontvang jij de kennis, die nodig is om succesvol toe te werken naar jouw fysieke doelen. 

Echter ga je bij losse schema’s wel individueel aan de slag. Wat betekent dat wij geen zicht hebben op hoe jij jouw trainingen uitvoert en de eventuele fouten die je tijdens je training maakt. 

Bij online coaching vragen we je bijvoorbeeld om regelmatig een filmpje te maken van een oefening, om eventueel de uitvoering te corrigeren.

We zijn 24/7 voor jou beschikbaar voor al jouw mogelijke vragen mbt training en voeding. Ten slotte hebben we een maandelijkse call waarin jij jouw progressie en valkuilen met ons deelt. Zo kunnen we hier vervolgens gericht op anticiperen. Deze stok achter de deur is bij losse schema’s niet aanwezig!

Bij het intake formulier wat we naar jou opsturen, nadat jij jezelf hebt ingeschreven voor online coaching, vragen wij naar jouw persoonlijke voorkeuren m.b.t. voeding en training. Hier vragen we ook bij wat je echt niet lust!

In jouw schema nemen wij deze voorkeuren mee en zorgen er daarnaast voor dat de dingen die jij specifiek niet lust, ook niet in het schema voorkomen.

Wat je NIET lust, komt dus NIET in jouw schema!